keskiviikko 5. tammikuuta 2011

eilisen kastikkeen kohtalo

Tein eilen kesäkurpitsajauhelihakastiketta ... (hui mikä sana hirviö) ja sitä jäi yli . Ostin tänään suuria kauniita paprikoita ja olivat vielä tarjouksessa. Täytin ne öylöspäivän soosilla ja lisäsin vielä herkkusieniä, chilituorejuustoa , päälle ripaus vahvaa juustoraastetta. Sitten uuniin... kova lämpö n.250 astetta , reilu puoli tuntia.Nami nam hyvää tuli. Jälkiruuaksi tein kääretorttua ... yritin vähän keventää ja laitoin kerman sijasta vähärasvaisen rahkan ja sekoitin mummon mansikoihin. Hyvä tuli sekin. Huomenna pyhäpäivä joten laitoimme Hovimestarin kanssa paahtopaistin marinadiin... Ihan vapaalta kädeltä jotain tänne päin , ...yksi valkosipuli , soijaa(tummaa), mustapippuria , viinietikkaa, tomattipyrettä, lihaliemimaustetta jossakin muodossa (mitä kaapista löytyy). Saa nähdä kun huomenna isken uuniin , mitä siitä syntyy. Lihalämpömittari on hyvä apu , ei yli 65 astetta ja vielä pieni lepo lihalle kun on otettu uunista. Kyllä näillä ohjeilla pitäitsi syntyä romantico ateria.Ollaan kuulolla taas kun ehtisi tätä blogia välillä päivittää. Joulukin meni itse edestään kun meni muuton parissa, joten  lanttulaatikon paistot jäi väliin täällä tällä kertaa. Mutta tuskin haittaa kun onhan noita joulureseptejä vaikka kuinka sylettäisi. Kiitos ja kuulumisiin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti